Новини

Попівська школа відзначила свій поважний ювілей

Image2 листопада 2018 року Попівський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області відзначив свій 140-річний ювілей.

Попівський НВК  має багатолітню історію. Це храм науки, спільне надбання не одного покоління. У день свята його приміщення наповнилося випускниками різних років, учителями, які колись працювали в цьому навчальному закладі, гостями й жителями села. Вщент заповнена зала − всі зібралися, аби відзначити поважний ювілей, привітати один одного зі святом та пригадати шкільні роки.

На урочисте привітання з цією знаковою подією, що відбулась у районному будинку культури, прибули керівники району – голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, почесні громадяни Конотопського району Маргарита Чепурна і Микола Матвієнко.

Щиро вітали присутніх голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, зазначивши, що пріоритет влади – охопити якомога більшу кількість дітей належною освітою, яка є вирішальною у становленні моральних цінностей людини, основою у вихованні справжніх громадян своєї країни.

«Щасливі діти – майбутнє сильної України. Вони повинні навчатися у хороших, затишних, класних кімнатах, оснащених сучасними меблями та обладнанням. І ми докладемо всіх зусиль, аби саме так і було», – відзначив голова районної ради Анатолій Боярчук. Окремі слова вітань лунали на адресу педагогічного колективу, а особливо – на адресу ветеранів педагогічної праці, яким на знак вдячності, діти дарували квіти.

У святковий день окрім теплих побажань, шкільна родина від очільників району отримала грошові сертифікати. Педагогічний та батьківський колективи щиро дякували керівникам району, народним і районним депутатам, які з розумінням ставляться до проблем закладу і всіляко допомагають їх вирішувати.

 Святковою концертною програмою присутніх привітали учні навчального закладу та аматори сцени районному будинку культури. Глядачі святкового дійства переглянули презентацію із давніх та сучасних світлин колишніх учнів, випускників та представників викладацького складу навчального закладу.

Image

Image

Image 

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту