Новини

Привітали працівників соціальної сфери Конотопського району

ImageУ першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівника соціальної сфери у забезпеченні реалізації державної політики з питань соціального захисту, пенсій, зайнятості, організації оплати праці, трудових відносин, соціальних допомог.

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери 2 листопада 2018 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулися урочистості.

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, напередодні професійного свята  привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Микола Горбенко.

Керівники району висловили всім працівникам галузі вдячність за нелегку роботу  і побажали  міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, нових здобутків та подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення Конотопського району.

«Ваша праця завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі. Прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є вашою характерною професійною рисою. У тяжку хвилину Ви даруєте людям іскру надії та впевненості, допомагаєте здолати життєві негаразди та повірити у власні сили. Безмежна вдячність за сумлінну працю, самовіддачу та відданість ідеалам добра, людяності і соціальної справедливості»,- зазначив у своєму вітанні голова районної ради Анатолій Боярчук.

За внесок у розвиток галузі та з нагоди професійного свята в урочистій атмосфері керівники району вручили працівникам соціальної сфери подяки Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України, почесні грамоти Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації, подяки Народного депутата України Андрія Деркача, грамоти голови районної ради та голови райдержадміністрації.

В ході заходу гості та учасники свята  прослухали гарний концерт за участю учасників художньої самодіяльності Конотопського району, в якому свої таланти демонстрували діти та аматорські колективи.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту