Новини

Відбулася 18 сесія Конотопської районної ради

27 вересня відбулась вісімнадцята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

Перед початком пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Далі заступник голови Конотопської районної територіальної виборчої комісії Любов Рябуха оголосила постанову про визнання Жилінської Ірини Олександрівни, депутатом Конотопської районної ради Сумської області, як наступного за черговістю у єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Сумської організації Політичної партії «Наш край». Під оплески залу заступник голови районної ради Олексій Бойченко вручив їй посвідчення депутата.

Першим питанням порядку денного заслухали інформацію керівника Конотопської окружної прокуратури Олександра Васильківського про стан законності на території Конотопського району за 6 місяців 2023 року.

 Наступними депутати заслухали інформації доповідачів: про функціонування закладів охорони здоров’я на території Конотопського району у 2023 році; про стан і розвиток фізичної культури і спорту у Конотопському районі у 2023 році; про надання державної допомоги фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції; про активні програми сприяння зайнятості населення Державної служби зайнятості для підтримки малого та середнього бізнесу. З зазначених питань районна рада прийняла відповідні рішення, в яких інформації взяла до відома.

Також, депутати проголосували за рішення про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради Юрія Фішера,  Анатолія Гричановського та Петра Жука, у зв’язку з їх особистими заявами про складання ними депутатських повноважень. Були розглянуті інші питання.

 Матеріали сесії попередньо розглянули та обговорили на засіданнях постійних комісій та президії Конотопської районної ради.

На завершення сесії заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко висловив вдячність депутатському корпусу конструктивну роботу в інтересах жителів Конотопського району.

Перейти до вмісту