Новини

Відбулась колегія Конотопської райдержадміністрації

Image23 листопада 2018 року відбулася колегія Конотопської районної державної адміністрації, в роботі якої взяли участь керівництво районної ради та районної державної адміністрації, члени колегії, сільські голови району, представники ЗМІ.

Про хід виконання районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2016-2018 роки» проінформував присутніх начальник відділу освіти Конотопської районної державної адміністрації Микола Вербняк.  Метою даної програми є забезпечення стабільного розвитку системи освіти Конотопського району відповідно до вимог суспільства, економіки, забезпечення особистісного розвитку дітей та молоді згідно з їх індивідуальними здібностями та потребами. Видатки на фінансування Програми здійснюються в межах коштів, передбачених на утримання галузі освіти.

Завідувач сектору молоді та спорту Конотопської районної державної адміністрації Тетяна Рябко доповіла про стан та розвиток фізичної культури та спорту в районі. Метою даної програми є реалізація політики у сфері фізичної культури і спорту, організації змістовного дозвілля молоді, людей середнього та пенсійного віку, підвищення значимості фізкультури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, профілактики захворювання, активізації діяльності органів місцевого самоврядування в цій сфері, розвитку футболу, масового дитячо-юнацького футболу, поліпшення здоров’я дітей і підлітків,         підтримка спортивних змагань на обласному та районному рівні і інших видів спорту, розвиток дитячого, дитячо-юнацького,  ветеранського та резервного спорту. Обсяг фінансування програми, зокрема за рахунок коштів районного бюджету визначається щороку, виходячи з фактичних можливостей бюджету, а також з урахуванням конкретизації завдань за результатами виконання програми за попередній період.

         На колегії заслухали інформацію Соснівського сільського голови Галини Оникієнко про виконання делегованих повноважень, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконкомом Соснівської сільської ради.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні розпорядження.

Після колегії керівники району провели нараду з селищним та сільськими головами, на якій було розглянуто питання благоустрою населених пунктів та інші.

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту