Новини

Конотопській районній бібліотеці 70 років

Image26 вересня 2014 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук взяв участь в заходах з нагоди відзначення 70-річчя Конотопської районної бібліотеки, які відбулись у її приміщенні.

 
У ювілейному святі взяли участь керівники Конотопської райдержадміністрації, відділу культури району, працівники бібліотек Конотопщини, діячі культури і мистецтва, представники засобів масової інформації, а також читачі району.

Голова районної ради Анатолій Боярчук привітав всіх присутніх зі святом, висловив найщиріші побажання та особисто вручив грамоти кращим працівникам бібліотечної діяльності.

Працівники Конотопської районної бібліотеки провели історичний екскурс у минуле – з зародження бібліотеки до сучасності. Згадували видатних працівників та описували визначні дати.

У своєму виступі Анатолій Васильович підкреслив, що бібліотека – це храм мудрості, хранителька історичної пам'яті, гарант її збереження. Саме бібліотека дає нам можливість не загинути у духовному вакуумі, бо хто втратить особистість – той втратиться для успіху та майбутнього.

В заключній частині святкування 70-річчя лунали поетичні виступи діячів культури і мистецтва району.

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту