44 сесія 6 скликання (26.09.2014)

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014

 Image

                                                                                                                                                               

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ

СОРОК ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.09.2014   

 

Про  внесення  змін до Програми

економічного і соціального розвитку

Конотопського району  на  2014  рік

 

Розглянувши пропозиції Конотопської районної державної адміністрації щодо внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік, затвердженої рішенням районної ради від 25.01.2014, зі змінами від 26.02.2014 року, 25.04.2014, 21.05.2014, 27.06.2014 року, 27.08.2014 року керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

          1. Внести зміни у додаток 1.1 до Програми  „Заходи щодо реалізації Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік”:

– до пріоритету 3.5. „Поліпшення здоров’я населення району” у завдання 4. Паралельне переведенням лікувально-профілактичних підрозділів  Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії” до пункту 1 „Проведення реконструкції системи опалення Вирівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та системи опалення Великосамбірської сільської лікарської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району” (додаток 1).

 – до  пріоритету 3.6. „Освіта”, завдання 2. „Підвищення якості надання освітніх послуг навчальними закладами, модернізація матеріально-технічної бази закладів освіти” до пункту 7 „Перехід на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження”   (додаток 2).

2. Внести зміни та доповнення  до додатку 3 Програми „Перелік районних цільових програм по галузях, фінансування яких у 2014 році здійснюватиметься за рахунок коштів районного бюджету” та викласти у новій редакції (додаток 3).

 

 

Голова районної ради                        А.В. Боярчук         

 

Однодворець 2 33 06

Надіслати: до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та  питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, відділу освіти молоді та спорту – 1, управлінню соціального захисту населення Конотопської РДА, центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району – 1, селищна та сільські ради – 1

Перейти до вмісту