Новини

Проведено 44 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image26 вересня 2014 року згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбулась 44 сесія Конотопської районної ради  6 скликання, яку провів голова районної ради Анатолій Боярчук.

На засіданні були присутні депутати Конотопської районної ради, керівники служб, відділів та управлінь райдержадміністрації, селищний та сільські голови, Конотопський міжрайонний прокурор, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації.

Сесія розпочалась з хвилини мовчання за загиблими в АТО.

Після вшанування пам’яті полеглим, народні обранці перейшли до розгляду питань порядку денного, яких налічилось 12.

На початку засідання присутні заслухали інформацію про підсумки проміжних виборів по виборчому округу №22 Конотопського району. На посаду депутата районної ради було обрано першого заступника Конотопської райдержадміністрації Миколу Горбенка. Голова районної ради Анатолій Боярчук висловив поздоровлення Миколі Миколайовичу, та урочисто вручив йому посвідчення та нагрудний знак.

Далі депутати розглянули питання про викладення районних комплексних програм, таких як: «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» та програму соціального захисту окремих категорій населення  на 2014 рік.

Також, було розглянуто низку питань про внесення змін, а саме – до статуту Соснівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» Конотопської районної ради Сумської області, «Про створення Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району», до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік, до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2014 рік».

Про внесення змін до складу постійної комісії з питань агропромислового комплексу, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту було розглянуто наприкінці сесії.

За підсумками 44 сесії депутати ухвалили всі 12 винесених питань. Голова районної ради Анатолій Боярчук подякував усім учасникам засідання за плідну роботу та взаєморозуміння.

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту