Звітування депутатів

14 грудня 2023 року депутати Конотопської ради фракції «Слуга Народу» прозвітували про свою діяльність

Великий звіт 2023 Фракції ПП «Слуга Народу» в Конотопській районній раді

Вже минуло три роки від обрання нас депутатами Конотопської районної ради. Минулого року з перших днів повномасштабного вторгнення наша фракція забезпечувала населення територіальних громад Конотопського району медикаментами, продуктами харчування та військовим обладнанням для для ЗСУ та ТРО, надавали адресну підтримку переселенцям, організовували співпрацю громад з благодійними організаціями.

Цього року депутати фракції продовжують підтримувати Сили оборони, надавати допомогу громадянам. Додатково до підтримки ЗСУ депутати фракції сприяють у реалізації різноманітних проектів, направлених на стимуляцію підприємництва, інформаційною гігієною та займаються просвітницькою діяльністю.

Демидко В.О.

Вже більше року як Віталій Олегович вступив до лав Збройних Сил України.

Бойченко О.О.

Навесні спільно з депутатами Конотопської районної ради Віталієм Демидком та Едуардом Гімадеєвим за ініціативи Народного депутата Максима Гузенка ініціювали передачу медикаментів та медичних засобів (автоклав, гінекологічне крісло, мішки Амбу, інфузійні засоби, меблі, ходунки, візки та ін.) для Сил Оборони України та медичних закладів Конотопського району загальною сумою приблино на 1,2 млн грн. Також для Сил Оборони на даний момент від початку 2023 року було виготовлено та передано близько 4000 хвостів для ВОГ-ів, корпусів для бомб та корпусів для фугасних зарядів для FPV-дронів і виготовлено 8 систем скиду. Разом з цим було передано 35 буржуйок нашим захисникам ЗСУ.

Протягом року активно займався розбудовою молодіжного крила партії в районі. Наразі районна молодіжка нараховує більше 70 учасників. Проводяться заходи, спрямовані на формування політично активної свідомої молоді, підтримки молодіжого підприємництва, написанню проектів, підготовка до участі в грантових програмах та ін.

Ще з осені 2022 року під час блекаутів почалася співпраця з РВА з формування Пунктів незламності. В 2023 допомагав в підключенні пунктів незламності до мережі Інтернет (Старлінк/оптика).

На даний момент займається пошуком міднародних донорів для налагодження співпраці з тергромадами району і реалізації на їх території проектів

Толкачов Г.О.

На базі Міськрайонного центру зайнятості було огранізовано комплектування допомоги для ЗСУ. Збирають та передають бійцям одяг та білизну, засоби гігієни, тенти, продукти тривалого зберігання.

            Придбано та передано військовим на загальну суму 20 тис.грн.:

  • Інструменти для ремонту техніки;
  • продукти харчування; сигарети;
  • ліки, турнікети;
  • вогнегасники;
  • захисні тенти. 

Виготовлено в приміщенні та силами колективу центру зайнятості 8 маскувальних сіток,  які передані військовим.

Срібранець Н.М.

Протягом 2023 року співпрацювала  з організацією Товариства Червоного Хреста України та з вересня місяця  з благодійною організацією «Світло надії» щодо спільної діяльності в рамках проекту «Цілісні рішення для здоров я « з покращення доступності  до якісної та своєчасної медичної допомоги для найбільш уразливих верст населення Кролевецької громади Конотопського району. Всього в села громади здійснено 374 виїзди мобільних бригад де прийнято та надано медичних консультацій 7710 особам.

За рахунок співпраці з міжнародною організацією Червоного хреста забезпечено отримання 3060 дорослих памперсів та видачу 102 важкохворим мешканцям Кролевецької громади.

Спільно з лікарями КП Центр первинної медичної допомоги Кролевецької міської ради працювала щодо розширення кола осіб з метою впровадження державної програми «доступні ліки» з частковою оплатою та безкоштовно.

В подальшому в планах:

  • Продовження співпраці з благодійними організаціями задля допомоги Силам оборони та населенню територіальних громад району.
  • Допомога громадам у залученні грантових коштів на проєкти відновлення.
Перейти до вмісту