Новини

Конотопський район в умовах карантину

ImageШановні жителі Конотопського району!

Просимо Вас дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу.

Не виходьте на вулицю без нагальної потреби, не відвідуйте місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягайте захисні маски, зберігайте дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуйтесь заходів особистої гігієни.

Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції!

Країни світу запроваджують жорсткі санкції за порушення правил карантину, адже мова йде не просто про хворобу, мова йде про тисячі людських життів.

За оперативною інформацією станом на  07.04.2020р. всього зареєстровано випадків захворювань на коронавірусну хворобу COVID – 19 –  серед мешканців Конотопського району – 24 випадки, із  них : с. Козацьке– 19 випадків, с. Духанівка– 4 випадки, с. Попівка – 1 випадок.

У Конотопському районі продовжується проведення карантинних заходів та заходів по попередженню розповсюдження COVID-19. Медичні заклади працюють стабільно.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь обмежувальних заходів на період карантину. Пам'ятайте, відповідальність — рятує життя! Бережіть себе. Будьте здорові!

https://www.kmu.gov.ua/npas/provnesennyazmindopostanovikabinetuministrivukrm020420ayinivid-11-bereznya-2020-r-211

 https://www.kmu.gov.ua/news/rozyasnennya-shchodo-novih-obmezhuvalnih-zahodiv-na-period-karantinu?fbclid=IwAR2tk6HzEisIwNlGPGYMDX36OEPX-9Nq1kIKCQ4O0eGNoHOYmxpu9M1mAa0

Перейти до вмісту