Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради

ImageВ  ході підготовки до 34 сесії районної ради 7 скликання 18 грудня 2019 року відбулися засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради.

Головну увагу депутатського корпусу було приділено районному бюджету Конотопського району на 2020 рік 18305200000 (код бюджету).

Проект районного бюджету на 2020 рік сформовано з урахуванням вимог Податкового і Бюджетного кодексів України та інших законодавчих актів, прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2020 рік, схвалених постановою Кабінету Міністрів України від 15 травня 2019р. № 555 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на                         2020-2022 роки» (зі змінами) та галузевих місцевих програм.

На засіданнях комісій схвалено нові редакції районних програм: «Розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради на 2019 рік»; розвитку паліативної допомоги на 2018-2020 роки; «Навчання лікарів-інтернів та забезпечення лікарськими кадрами медичних закладів первинної ланки Конотопського району на 2018-2020 роки»; «Освіта Конотопщини у 2019-2021 роках»; соціального захисту населення на 2017-2021 роки; розвитку культури в Конотопському районі на 2019 рік, а також нову редакцію фінансового плану на 2019 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради.

Депутати погодили рішення з майнових питань, підтримали передачу міжбюджетних трансфертів щодо обслуговування дітей та осіб з інвалідністю Конотопського району у 2020 році, на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба», для забезпечення лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет. Розглянули питання про встановлення вартості харчування дітей дошкільного віку та учнів закладів загальної середньої освіти Конотопського району за одне відвідування.

 

Детально обговорили та підтримали внесення змін до окремих районних програм у сфері соціального захисту, до програми розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі на 2017-2020 роки, а також зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки, зміни до районного бюджету на 2019 рік.

Розглянули проекти районних програм на 2020 рік, а саме: здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автобусним транспортом на автобусних маршрутах загального користування, соціального захисту окремих категорій населення, зміцнення матеріально-технічної бази територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних  послуг Конотопського району, розвитку культури в Конотопському районі, розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради», висвітлення діяльності Конотопської районної ради. Також, підтримали затвердження фінансового плану на 2020 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради.

На останок в комісіях заслухали інформації про виконання плану роботи за 2 півріччя 2019 року та затвердили плани роботи постійних комісій на 1 півріччя 2020 року.

Відбулася президія районної ради, яка погодила порядок денний чергової сесії районної ради.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту