Новини

Відзначили 75 річницю визволення Конотопщини

Image6 вересня 2018 року на Конотопщині відбулись урочистості присвячені 75-й річниці визволення Конотопського краю від нацистських загарбників та з нагоди Дня міста Конотоп.

В урочистих заходах взяли участь народний депутат України Ігор Молоток, заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова, перший заступник голови Конотопської райдержадміністрації Андрій Сахно, секретар Конотопської міської ради Тетяна Сизон, депутати районної ради, керівники органів місцевого самоврядування і державної влади, представники підприємств, установ, організацій, ветерани з міста та району, учасники бойових дій, військовослужбовці, молодь і діти.

Урочисті заходи почалися з покладання квітів до пам’ятного хреста усім загиблим патріотам – козакам, які обороняли місто і здобули перемогу в Конотопській битві 1659 року, полеглим захисникам і визволителям часів Другої світової війни, воїнам АТО.

Віддавши шану пам’яті патріотів, учасники мітингу взяли участь в урочистостях біля Меморіалу Слави.

З Днем визволення жителів Конотопщини привітали представники влади, побажали всім здоров’я, щоб кожен день життя був сповнений радістю та новими звершеннями, а добрі справи примножували велич рідного краю та держави.

Учасники зібрання низько схилили голову у скорботній хвилині мовчання перед пам’яттю всіх тих, хто загинув, виборюючи незалежність і волю нашої держави,  поклавши корзини квітів до підніжжя обеліску Слави.

Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту