Новини

Відбулася патріотична акція «Співаймо разом з нами про родину»

ImageЗ сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Міжнародний День сім'ї відзначається країнами-членами Організації Об'єднаних Націй, в тому числі Україною, щорічно, починаючи з 15 травня 1993 року.

У рамках цієї дати 15 травня 2018 року біля адмінбудівлі Конотопської райдержадміністрації відбулась патріотична акція «Співаймо разом з нами про родину». Захід проведено за сприяння голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської районної державної адміністрації Миколи Горбенка.

Учасники художньої самодіяльності Конотопського району підготували яскраву концертну програму.

Присутні уважно слухали і аплодували кожному виконавцю, кожному колективу, які виконували зворушливі музичні композиції: «Українська родина», «Країно моя», «Мої батьки», «Сонце нам сяє» та інші.

На завершення учасники акції провели фото сесію, а потім взявшись за руки разом скандували: «Ми – Україна! Ми – єдина Родина! Міцна родина – міцна Країна!».

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту