Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради

ImageВ  ході підготовки до 25 сесії районної ради 7 скликання 16 травня 2018 року відбулися засідання постійних комісій районної ради.

На засіданні постійної комісії мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони  громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та антикорупційної політики депутати заслухали інформацію про стан протидії злочинності, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, забезпечення публічної безпеки і порядку в Конотопському районі. Розглянули проект районної комплексної програми «Правопорядок на 2016-2020 роки»
в новій редакції, а також матеріали, надані для присвоєння звання «Почесний громадянин Конотопського району».

Постійна комісія з питань планування бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики розглянула звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та районного бюджету за 1 квартал 2018 року, зміни до програми економічного і соціального розвитку району та зміни до районного бюджету на 2018 рік.

Депутати схвалили нову редакцію районної програми забезпечення виконання Конотопською районною державною адміністрацією повноважень виконавчої влади та реалізації повноважень, делегованих Конотопською районною радою по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Конотопського району на 2018 рік.  Розглянули питання стосовно використання майна спільної власності.

Постійною комісією з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту розглянуто проекти районних програм: розвитку паліативної допомоги на 2018-2020 роки, «Навчання лікарів-інтернів та забезпечення лікарськими кадрами медичних закладів первинної ланки Конотопського району на 2018-2020 роки», «Зміцнення матеріально-технічної бази територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району на 2018 рік». Схвалено нову редакцію районних програм: «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках», «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг у лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2018 рік», здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2018 рік, соціального захисту окремих категорій населення на 2018 рік, оздоровлення та відпочинку дітей на 2018 рік, розвитку фізичної культури і спорту в Конотопському районі на 2017-2020 роки.

Розглянуто питання стосовно зміни назви Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради.

В ході засідання постійної комісії з питань землекористування, агропромислового комплексу, малого підприємництва, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку розглянуто зміни до програми розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі на 2017-2020 роки. Схвалено нову редакцію районної цільової програми з розроблення схеми планування території Конотопського району на 2016-2018 роки.

Розглянуто питання встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів районного бюджету Конотопського району.

Також, розглянуто технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок земель сільськогосподарського призначення державної власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за межами населених пунктів на території Конотопського району Сумської області.

Відбулася президія районної ради, яка погодила кандидатури на присвоєння звання «Почесний громадянин Конотопського району» та порядок денний чергової сесії районної ради.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту