Новини

На особистий прийом – до керівництва району

Image19 жовтня 2017 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук разом з головою Конотопської райдержадміністрації Миколою Горбенком провели особистий прийом громадян на території Шпотівської сільської ради в населених пунктах Шпотівка, Базилівка та Першотравневе.

Жителів громади хвилювали як особисті питання, так і колективного спрямування. Зокрема, ремонт доріг, чистка колодязів та  буріння свердловин, закупівельної ціни молока в приватному секторі, виплати за оренду земельних і майнових паїв, розклад руху рейсового автобуса, переоформлення спадщини, нарахування та монетизації субсидій, а найголовніше – це питання децентралізації, яка хвилює кожного сільського жителя.

Керівники району в ході відкритого діалогу надали роз’яснення щодо децентралізації влади, її основної мети та процесів формування  об’єднаних спроможних територіальних громад, що відбуваються в країні, зокрема в Сумський області і в районі та в черговий раз довели до населення, що створення об’єднаної громади стане шляхом до покращення  рівня життя сільських жителів.

Окремі питання були взяті на контроль, на інші жителі району отримали вичерпні відповіді.

У підсумку, районне керівництво відзначили належну роботу закладів соціальної сфери сіл, а також роботу сільської ради та депутатського корпусу у напрямку здійснення заходів щодо життєдіяльності населених пунктів.

В цей же день проходив виїзний прийом “мобільного соціального офісу” за участю Конотопського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області, де фахівцями управління сільським жителям були надані змістовні роз’яснення з питань діючого пенсійного законодавства та змін до нього.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту