Новини

У Дубов’язівському НВК відкрито сучасну тренажерну залу

Image18 жовтня 2017 року в Конотопському районі на базі Дубов'язівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад"  Конотопської районної ради Сумської області відкрилася нова сучасна тренажерна зала для дітей, які піклуються про своє здоров'я та бажають поліпшувати свою фізичну форму.

Урочисте відкриття тренажерної зали відбулось за участі керівництва району, Дубов’язівського селищного голови Тамари Марусиченко, представника Полтавського офісу громадської організації «Крим SOS» Сергія Олефіренка, педагогічного колективу навчального закладу, учнівської молоді, громадськості.

Добру справу для дітей та молоді різних вікових категорій, серед яких діти вимушених переселенців, воїнів АТО та інших вразливих категорій населення реалізовано за сприяння районної влади та фінансування від Агенства ООН у справах біженців у рамках грантової програми підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується громадською організацією «Крим SOS», з метою вирішення проблеми з охопленням та заохоченням до спілкування, фізичної культури і спорту якомога більшої кількості дітей.

Тренажерна зала – чудовий подарунок школярам і молоді. В ній розміщені тренажери, кожен з яких має своє анатомічне направлення.

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту