Новини

«Марафон позитивних емоцій»

ImageВ перший день літа в Конотопському районі відбулось районне свято «Марафон позитивних емоцій», присвячене  Міжнародному дню захисту дітей. З нагоди цього свята в селі Попівка за сприяння керівництва Конотопського району, за участі депутатського корпусу районної ради та сільських рад, спільно з педагогічними колективами шкіл, працівниками відділу освіти та культури організовано і проведено різноманітні заходи.

В районному будинку культури зі святом та початком канікул привітали дітей голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Микола Горбенко, які із неприхованою гордістю за підростаюче покоління переглянули гала-концерт за участі переможців районного вокального дитячого проекту "Вокал-клас".

Після урочистої частини свято продовжилось у Попівському НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ". Територія навчального закладу перетворилась в цей день на велике дитяче містечко.

В рамках заходу для дітей працювали – ігровий, розважальний, спортивний і туристичний куточки, арт-,  фото-, та Євро- майданчики. Діти взяли активну участь у конкурсах «малюнку на асфальті», танцювали, співали пісень, робили дитячий аква-грим, брали участь у спортивних естафетах та грали в різні інтерактивні ігри разом з улюбленими мультиплікаційними героями. Кожна дитина отримала за участь у святі маленькі призи, солодощі та подарунки.

В цей же день керівники району відвідали дитячий будинок сімейного типу Дєментьєвих в с.Фесівка, привітали їх з Міжнародним днем захисту дітей, вручили подяку та подарували подарунки.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту