Новини

«Обдаровані діти – майбутнє України»

ImageНа передодні Міжнародного дня захисту дітей у малому залі Конотопської районної державної адміністрації 31 травня 2017 року відбулось засідання «круглого столу» «Обдаровані діти – майбутнє України».

З керівництвом районної влади зустрілися діти – інтелектуальна, творча та спортивна еліта району – 34 учні, які своєю наполегливою  працею, терпінням, змогли досягти значних результатів, про що свідчать їхні перемоги у Всеукраїнських учнівських олімпіадах (ІІ та ІІІ етапів), конкурсах, турнірах, спортивних змаганнях Всеукраїнського, обласного та районного рівнів, захисті робіт в Малій академії наук.

В ході заходу були зазначені високі досягнення учнів. Діти мали можливість поділитися зі своїми колегами секретами власного успіху, поговорити про майбутні плани щодо участі у наступних змаганнях.

Учні мали нагоду звернутися до влади району зі своїм баченням реформи освіти, алгоритмом їх втілення, який задовольнить саме потреби дітей. А також вони поставили певні завдання перед керівництвом району.

Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко щиро побажали подальших перемог молодій еліті Конотопського району. Кожен з учасників отримав на згадку фото  зустрічі, що буде приємним спогадом та поповнить  сімейний фотоальбом. 

 

 

Image

Image 

Перейти до вмісту