3 сесія 7 скликання (18.12.2015)

Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік

                         Image            

КОНОТОП СЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

18.12.2015

Про програму економічного і соціального розвитку

Конотопського району на 2016 рік

 

Розглянувши подану Конотопською районною державною адміністрацією програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 районна рада вирішила:

1.Затвердити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік  (додається).

            2.Рекомендувати Конотопській районній державній адміністрації, селищній та сільським радам здійснити організаційно – практичні заходи щодо забезпечення виконання показників і заходів програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік.

            3.Надати право Конотопській райдержадміністрації при необхідності вносити зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік з наступним внесенням змін до цього  рішення та затвердженням їх сесією Конотопської районної ради.

            4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань державної регуляторної політики, а організацію виконання – на відділ економічного розвитку і торгівлі Конотопської районної державної адміністрації.

            5. Рішення Конотопської районної ради 48 сесії шостого скликання від 21.01.2015 “Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік” вважати таким, що втратило чинність.

 

Голова районної ради                          А.В.Боярчук                                           

 

Олійник 2 33 06

Надіслати: до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та  питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, відділу освіти – 1, селищна та сільські ради-1

 

  –Зміст

  –Програма

   –Додатки 1 і 1.1        

   –Додатки 1.2 і 1.3         

   –Додаток 2          

   –Додаток 3           

 

        

   

 

 

Перейти до вмісту