Новини

В дитячому оздоровчому таборі “Зірка” розпочалася перша зміна

Image Ось і розпочалася перша оздоровча зміна в міжгосподарському дитячому оздоровчому таборі „Зірка”, що в с.Новомутин Конотопського району.

            Першочергово до оздоровлення залучені діти із багатодітних сімей, дітей-чорнобильців, обдарованих учнів, дітей-інвалідів, дітей працівників агропромислового комплексу.

          Перед початком табірної зміни цікаво і змістовно сплановано роботу оздоровчого табору, включаючи найважливіші питання виховної роботи і комплекс оздоровчих процедур. З метою фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи та сприяння нормального розвитку й загартуванню дітей, зміцнення їхнього здоров'я, формування звичок до систематичного заняття фізичною культурою і спортом щоранку діти виконуватимуть зарядку, гратимуть в рухливі ігри та проводитимуть різні спортивні змагання.

Вихованців табору жде велика кількість захоплюючих змагань, ігор та розваг, живі куточки, виставки малюнків, святкові концерти, урочисті лінійки та театралізовані вистави.

            Голова районної ради Анатолій Боярчук побажав дітям отримати незабутні враження, потужний заряд енергії, задоволення від змістовного відпочинку та нових друзів, а також запам’ятати „Зірку”, як найемоційнішу сторінку свого дитинства.

Image 

Перейти до вмісту