Новини

Відбулася колегія районної державної адміністрації

Image 17 червня 2015 року відбулось засідання колегії районної державної адміністрації під керівництвом голови районної державної адміністрації Миколи Горбенка. В засіданні взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальні працівники апарату райдержадміністрації, селищний і сільські голови, директори загальноосвітніх шкіл, головні лікарі закладів охорони здоров’я, керівники сільськогосподарських підприємств.

Військовий комісар Конотопського об’єднаного міського військового комісаріату Роман Родіоненко проінформував про проведення призовів на строкову військову службу та за мобілізацією на території Конотопського району та наголосив на активній співпраці з сільськими головами з даного питання.

В ході колегії обговорені питання про підсумки проходження опалювального сезону 2014-2015 років та завдання щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період, а також про пріоритетність влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання.

            По всіх розглянутих питаннях колегією районної державної адміністрації  прийнято відповідні рішення та встановлені терміни їх виконання.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту