44 сесія 6 скликання (26.09.2014)

Про передачу міжбюджетного трансферту на утримання комунального закладу

                                           Image                                                 


КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 

 

 

__._________.2014

 

Про передачу міжбюджетного

трансферту на утримання комунального

закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба»

 

 

Відповідно до положень статтей 101,104 Бюджетного кодексу України та керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила: 

1. На виконання власних повноважень з метою забезпечення надання послуг рятувально-водолазної служби в 2015 році щодо оперативного проведення пошуково-рятувальних робіт на водних об’єктах району  передати з загального фонду Конотопського районного бюджету міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування, а саме: на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба» з Конотопського районного бюджету Конотопському міському бюджету в сумі 35000 грн.

2. Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Дзедом В.І. укласти відповідну угоду щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

 

 

Голова районної  ради

А.В.Боярчук

 

 

 

 

 

 

 

 

Горбенко М.М.  (05447) 6 64 57

Надіслати: до протоколу-2, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики -1, фінансовому управлінню-2,відділу економічного розвитку і торгівлі РДА -1, міській  раді – 1.    

Перейти до вмісту