44 сесія 6 скликання (26.09.2014)

Про передачу міжбюджетного трансферту щодо обслуговування дітей-інвалідів Конотопського району

Image 

 

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА РАДА

ШОСТОГО  СКЛИКАННЯ

СОРОК ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 

 26.09.2014

 

Про передачу міжбюджетного

трансферту щодо обслуговування

дітей-інвалідів Конотопського

району у 2015 році

 

 

Відповідно до положень статей 93, 101 Бюджетного кодексу України та керуючись статтею 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

районна рада вирішила:

1.На виконання власних повноважень, з метою забезпечення реабілітації дітей-інвалідів Конотопського району у центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів Конотопської міської ради Сумської області у 2015 році, передати з загального фонду Конотопського районного бюджету міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на проведення видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, а саме: на проведення видатків щодо обслуговування дітей-інвалідів Конотопського району у 2015 році Центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів Конотопської міської ради Сумської області з Конотопського районного бюджету Конотопському міському бюджету у розмірі 100 відсотків розрахункового обсягу видатків на обслуговування осіб з обмеженими фізичними можливостями в Центрах соціальної реабілітації дітей-інвалідів на 2015 рік, доведеного Міністерством фінансів України для Конотопського району.

2.Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Дзедом В.І. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

 

Голова районної ради                                            А.В.Боярчук

 

 

Заїка 6 62 90

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 1, районній державній адміністрації – 1, управлінням РДА: соціального захисту населення – 1, фінансів – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі – 1.

Перейти до вмісту