Новини

Засідання постійних комісій та президія районної ради

Image24 вересня 2014 року у Конотопській районній раді відбулись засідання  постійних комісій та президія, на яких попередньо розглядались питання, погодження яких сприяє їх подальшому винесенню на розгляд 44 сесії районної ради шостого скликання, що відбудеться 26 вересня.

На постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань   реалізації державної регулярної політики, депутати обговорили питання про  внесення  змін до Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району  на  2014  рік та про внесення змін до рішення районної ради „Про районний бюджет на 2014рік”.

Депутати постійної комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту розглянули питання освітянської та медичної сфери, зокрема – про викладення районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015роки», про затвердження змін до рішення «Про створення Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району», а також про викладення в новій редакції районної програми соціального захисту окремих категорій населення на 2014 рік.

Про  внесення  змін  до  складу   постійної  комісії  з   питань  агропромислового комплексу,  розвитку  суб’єктів  малого  підприємництва,  торгівлі  та  побуту обговорили на засіданні мандатної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності.

У результаті роботи комісій, депутатами було ухвалено всі питання для подальшого їх розгляду на 44 районній сесії 6 скликання.

Цього ж дня відбулася президія районної ради, на якій обговорено та погоджено 11 питань, що вносяться на розгляд сесійного засідання.

Image

Image

Перейти до вмісту