Новини

Відвідали Полтавщину для перейняття досвіду у сфері сільськогосподарських кооперативів

Image10 вересня 2014 року селищний та сільські голови Конотопського району з робочою поїздкою відвідали Полтавську область для перейняття досвіду у сфері сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів по заготівлі молока.

Делегація прибула до села Сухорабівка, Решетилівського району, де представники кооперативу ознайомили присутніх з основами роботи.

Господарі продемонстрували робоче приміщення, прилади роботи та транспорт для перевезення продукції. В процесі обговорювалась низка питань щодо фінансування, документації, цивільно-правових відносин та можливості створення подібних кооперативів у Конотопському районі.

Також було оглянуто сімейну ферму родини Танько, яка тепло зустріла гостей району та провела екскурсію по території свого господарства, де, безпосередньо, вона вирощує корів, доглядає за ними та передає молоко для подальшого аналізу та переробки. Родиною було продемонстровано виділені приміщення, засоби вентилювання, освітлення, та інші умови утримання худоби.

По закінченню екскурсії представники Конотопщини подякували полтавчанам за гостинність та зазначили, що впровадження таких форм господарювання може бути доцільним і в Конотопському районі, адже даний проект є соціально орієнтованим, і це дасть змогу селам розвиватись.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту