Новини

Відбулось засідання постійних комісій

Image22 серпня 2014 року у районній раді відбулось засідання  постійних комісій Конотопської районної ради, на яких попередньо розглядалися питання, що вносяться на розгляд 43 сесії районної ради шостого скликання, яка відбудеться 27 серпня.

Головні питання, що винесено на розгляд комісій – про виконання районного бюджету та програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за І півріччя 2014 року, а також внесення до них змін та доповнень.

Обговорено низку питань з прийняття міжбюджетних трансфертів у 2014 році, а саме щодо капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики, реконструкції системи опалення Вирівської лікарської амбулаторії, реконструкції діючої системи опалення та встановлення модульної котельні на твердому паливі в Дубов’язівському та Землянському навчально-виховному комплексі „спеціалізована школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад”. Також на розгляд засідання винесені міжбюджетні трансферти відносно Тулущанського та Сім’янівського навчального комплексу, у тому числі Вирівської школи для встановлення твердопаливного котла.

Розглянуто план діяльності Конотопської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік щодо вдосконалення порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Конотопського району, питання щодо прикріплення населення села Попівки та внесення змін до ряду районних програм.

Постійні комісії одноголосно погодили усі питання для подальшого їх розгляду на 43 районній сесії 6 скликання.

Image

Image 

Перейти до вмісту