Новини

Районні заходи з нагоди свята Незалежності України

Image22 серпня 2014 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Віктор Тимошенко відвідали селище Дубов’язівка, де взяли участь в районних заходах з нагоди 23-ї річниці Незалежності України, в яких взяли участь керівники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, представники громадськості району.

Очільники району звернулись до всіх присутніх з задушевними вітальними словами та побажали всім у теперішні нелегкі дні непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави.

Анатолій Боярчук зазначив, що у ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує 23-річницю незалежності України. Нелегкими і, далеко не безхмарними, видалися ці роки. Доводиться йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нову армію, нові правила і стандарти життя.

 „У День незалежності необхідно подати один одному руку. Хтось уже зробив це раніше, хтось це зробить сьогодні, а хтось, можливо, це зробить завтра. Але ми не повинні залишати давній розбрат своїм онукам, бо краще за інших знаємо ціну визволення та ціну української єдності. Усі ми хочему зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру” – наголосив Анатолій Васильович та щиро привітав всіх з Днем Державного Прапора України і Днем Незалежності.

Районне керівництво, за вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм, сумлінну і плідну працю та з нагоди 23 – річниці Незалежності України, вручили грамоти кращим працівникам району.

Продовжились урочистості святковою концертною програмою.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту