Новини

Районні заходи з нагоди Дня Українського Прапора

Image23 серпня 2014 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Віктор Тимошенко взяли участь в святкових заходах з нагоди Дня Українського Прапора, що пройшли в селі Шаповалівка на Площі Козацької Слави.

Відкрив урочисті о 8 годині ранку піднятий Великий Державний прапор.

Хвилиною мовчання було вшановано тих, хто загинув обираючи демократичний вибір, відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини та захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Очільники району наголосили, що наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

В ході заходу на Шаповалівській Площі лунали церковні дзвони за мир і єдність країни, релігійні громади оспівували молитви за Україну.

Анатолій Боярчук привітав всіх присутніх зі святом та побажав миру, злагоди та яскравого і багатого життя, як кольори нашого Державного стягу: синього і мирного – як небо та жовто-золотистого – як пшеничні поля України.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту