Новини

Участь очільників району в обласних заходах з нагоди Дня Незалежності України

Image21 серпня 2014 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Віктор Тимошенко у другій половині дня очолили делегацію від Конотопського району та взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Незалежності України, які були проведені у Сумському обласному академічному театрі драми і музичної комедії ім. М.С. Щепкіна.

Від імені депутатського корпусу Сумської обласної ради у театрі, заступник голови обласної ради Валерій Толбатов привітав всіх учасників урочистого зібрання з нагоди одного з найважливіших свят нашої країни – Дня Незалежності України.

Валерій Миколайович зазначив, що дійсно перші кроки незалежності були випробовуванням для всіх нас – тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Здавалося, усі війни і збройні конфлікти вичерпано. Громадяни вдалися до добрих починань в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, започаткувавши нову епоху в житті українського народу.

За плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди святкування Дня Незалежності України Валерій Толбатов нагородив Грамотою Сумської обласної ради завідувча сектору аналітичної роботи, документування та контролю Головного управління юстиції у Сумській області Світлану Д’яченко, головного спеціаліста відділу автоматизованого контролю та звітності управління Пенсійного фонду України в місті Сумах Ольгу Колесник, заступника начальника відділу державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм, місцевих бюджетів та діяльності бюджетних установ Державної фінансової інспекції в Сумській області Любов Нестеренко.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту