Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image20 серпня 2014 року під головуванням голови райдержадміністрації Віктора Тимошенка, за участі  голови районної ради Анатолія Боярчука,   селищного та сільських голів, структурних підрозділів районної адміністрації, керівників підприємств, організацій та установ району, відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації. 

На порядок денний колегії винесено три важливих питання.

Першим було обговорено звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за І півріччя 2014 року. Про те, що зроблено в даному напрямку та про завдання на майбутній період, доповіла Надія Олійник –  начальник відділу економічного розвитку і торгівлі  Конотопської райдержадміністрації.

По наступному питанню проінформувала Валентина Передера – заступник начальника фінансового управління Конотопської РДА, а саме про виконання районного бюджету за І півріччя 2014 року. Обговорено фінансування бюджетних установ та загальний фонд району.

Жваво обговорювалося питання про хід виконання розпорядження голови Конотопської районної державної адміністрації щодо підготовки установ та підприємств району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. З цього приводу доповіла Людмила Зерниченко – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Конотопської райдержадміністрації. Розглянуто розроблені заходи щодо стабільного проходження опалювального сезону та переходу району на альтернативні види палива 2014-2015 років.

Підсумки колегії підвів голова райдержадміністрації Віктор Тимошенко, який зажадав від керівників бюджетних установ та господарств скорочення споживання природного газу на період опалювального сезону 2014-2015 років на рівні 30%, а також виконання затверджених заходів по економії газу та переходу на інші види палива.

По кожному із обговорених питань прийнято відповідні рішення та надані необхідні доручення.

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту