Новини

Передали гуманітарну допомогу

Image18 серпня 2014 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Віктор Тимошенко здійснили особисту доставку гуманітарної допомоги до військової частини міста Чугуєв Харківської області, де служать військовослужбовці з населених пунктів Конотопського району.

Очільники Конотопщини на замовлення військовослужбовців передали їм необхідні речі та благодійну допомогу. До збору продуктів харчування та речей першої необхідності долучилися територіальні громади селищної та сільських рад, медичні установи, заклади освіти та культури, підприємства, районна рада та адміністрація, рідні та близькі військових, а також всі небайдужі міста та району.

Благодійний вантаж складався з продуктів харчування, одягу, засобів особистої гігієни та тютюнових виробів.

Наразі гуманітарна допомога успішно доставлена за призначенням.

В ході розмови з керівниками Конотопщини, наші бійці переказали свою подяку землякам, а також рідним та близьким за їх постійну увагу та підтримку.

У свою чергу очільники району зазначили, що в цей важкий для України час важливо підтримувати у наших військових той незламний патріотизм, на якому тримається оборона всієї країни, тому акція по збору благодійної допомоги військовим буде продовжуватись і надалі стільки, скільки буде потрібно.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту