Новини

Відбулась тридцять шоста сесія Сумської обласної ради

Image15 серпня 2014 року під головуванням голови Сумської обласної ради Миколи Клочка відбулось засідання тридцять шостої сесії обласної ради шостого скликання.

На початку сесії присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих в зоні АТО.

Голова обласної ради Микола Клочко наголосив на тому, що сьогодні держава переживає складні часи. «За даними РНБО російські війська підтягують техніку до кордонів з Сумщиною, також сталися 4 вибухи на заводі «Авіакон» і я особисто виїжджав на підприємство», – зазначив голова ради. Він акцентував увагу на непідготовленості області до подібних ситуацій, відтак звернувся до керівництва МНС України в Сумській області щодо навчання населення при виникненні надзвичайних ситуацій.

На порядок денний сесії винесено ряд актуальних питань, зокрема заслухано звіт про виконання обласного бюджету Сумської області за I півріччя 2014 року, про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумської області та до обласних програм, про хід виконання Комплексної обласної програми "Право-порядок на 2013-2015 роки".

Розглянуто внесення змін до окремих рішень обласної ради, надання дозволів на передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, укладення контрактів та звільнення керівників комунальних підприємств, внесення змін до складу постійних депутатських комісій та низку інших актуальних питань.

      В ході заходу обговорено всі питання, прийнято відповідні рішення. 

                Image
                
                Image
 
                Image
 
Перейти до вмісту