Новини

Привітали та вручили подарунки від Святого Миколая

ImageКолись в давнину св. Миколай започаткував добру традицію – таємно обдаровувати дорослих і дітей. З того часу дорослі почали таємно класти подарунки дітям, які вірили, що це — подарунки від святого Миколая. У цей день всі діти з нетерпінням чекають дива.  

Тож продовжуючи цю гарну традицію, 19 грудня 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, разом з депутатом районної ради Володимиром Синицею, за участі працівників районної бібліотеки, завітали в Хижківський навчально-виховний комплекс „загальноосвітня школа I – III ступенів – дошкільний навчальний заклад”, де від себе особисто та від імені народного депутата України Андрія Деркача щиро привітали малюків з Днем Святого Миколая і вручили їм подарунки.

Вручаючи солодощі, гості побажали малюкам, щоб це свято залишилось в їхній пам’яті, як світлий і радісний день з приємними несподіванками, хорошим настроєм та неповтоними враженнями. 

Поздоровляючи зі святом дітей, а також всіх жителів села Хижки, представники влади побажали кожному міцного здоров'я, щастя, добра та здійснення найзаповітніших мрій.

У свою чергу, діти подарували гостям невеличкий концерт художньої самодіяльності де продемонстрували власні здібності і таланти, а громадський актив села на чолі з  Хижківським сільським головою Валентиною Здоровцовою щиро дякували народному депутату України Андрію Деркачу, депутатам районної ради, що закріплені за Хижківською сільською радою Анатолію Боярчуку і Володимиру Синиці за турботу і увагу до дітей, яку вони проявляють до них повсякчас.

Image
 
 Image
Перейти до вмісту