Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image18 грудня 2013 року під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового за участі  голови районної ради Анатолія Боярчука, Конотопського міжрайонного прокурора, радника юстиції Дениса Когера, селищного та сільських голів, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації. 

На колегії  розглянули стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених указами, розпорядженнями і дорученнями Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем’єр-міністра України, розпорядчими документами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної та Конотопської районної державних адміністрацій та заходи щодо її посилення. З даного питання заслухали доповідь завідувача сектору контролю апарату Конотопської райдержадміністрації Марії Бабич.

           Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату Конотопської райдержадміністрації Віталіна Лісунова доповіла про стан кадрової роботи в апараті та структурних підрозділах Конотопської районної державної адміністрації.

Про роботу із зверненнями громадян в Конотопській районній державній адміністрації у листопаді 2013 року, інформувала присутніх начальник загального відділу Конотопської райдержадміністрації Ніна Сівер.

Також, на засіданні колегії було заслухано звіт начальника Конотопського управління експлуатації газового господарства Павла Краснянського про роботу у 2012-2013 роках і звіт директора філії «Конотопський РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго» Олександра Лесненка про роботу у 2012-2013 роках.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

 Image

Image 

Перейти до вмісту