Новини

У Конотопському районі дітей привітали з Днем Святого Миколая

Image19 грудня 2013 року в Конотопському районі відбулася низка заходів, приурочених  до Дня святого Миколая. Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий, щирими і теплими словами привітали дітей Конотопського району.

Про те, щоб зробити дітям свято, подбали і депутати районної ради від Партії Регіонів Володимир Синиця, Ірина Клігунова, Василь Гузєв, Сергій Гайдаш, Микола Зінченко та інші.

Важливим є те, що кожне маля пише листа до Святого Миколая – і він обов’язково має виконати оту маленьку дитячу мрію…

Знаючи це, дорослі, подарували малечі солодощі, подарунки і гарний настрій.

Очільники району та депутати побували на святкових заходах у Хижківському, Салтиківському, Шевченківському навчально-виховних закладах та у районному Будинку культури с.Попівка.

– Дорогі діти, зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість! Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас, освятить найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Сердечно бажаємо вам здоров’я, благополуччя, щасливої долі. Нехай Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить радістю серця всіх вас. Сьогодні всі дітки отримають подарунки від Святого Миколая, – зазначив під час урочистостей голова районної ради Анатолій Боярчук. – Бажаю усім веселих свят і Божого благословення.

Немає в світі дитини, яка в очікуванні на свято не мріяла б про щось особливе. Хіба можливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? І День Святого Миколая дає можливість побути чарівниками для таких дітей.   

Почесні гості вручили кожній дитині індивідуальні подарунки з іграшками та солодощами. Діти, у свою чергу, підготували для гостей чудову концертну програму.

Цього дня в кожному навчальному закладі Конотопського району   проводились святкові вистави, конкурси, у яких діти мали змогу показати свої творчі здібності та таланти і  отримати заохочувальні призи.

Завдяки керівникам району, депутатам  районної ради від Партії Регіонів та всім небайдужим людям у день святого Миколая діти відчули турботу і опіку про себе, адже дорослі створили їм справжнє свято.

 Image

Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту