Новини

Відбулася 19 сесія Конотопської районної ради

20 грудня відбулась дев’ятнадцята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

Присутні у залі, хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Заступник голови Конотопської районної територіальної виборчої комісії Любов Рябуха оголосила постанову про визнання Лошак Ольги Миколаївни та Євдокименкової Лілії Анатоліївни депутатами Конотопської районної ради Сумської області, як наступних за черговістю. Заступник голови районної ради Олексій Бойченко вручив їм депутатські посвідчення.

В ході сесії депутати затвердили районну програму підтримки діяльності Конотопської районної ради для забезпечення виконання власних повноважень на 2024 рік, розглянули земельні питання.

Проголосували за дострокове припинення повноважень депутата районної ради Срібранець Наталії Михайлівни, прийняли рішення з питань пов’язаних з депутатською діяльністю.

Районною радою затверджений план роботи на 2024 рік.

Матеріали сесії попередньо розглянули на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко висловив вдячність депутатському корпусу за конструктивну роботу в інтересах жителів Конотопського району.

Перейти до вмісту