Новини

Звернення голови Конотопської районної ради Віктора БИКА з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

Шановні воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій в Афганістані!

Шановні жителі Конотопщини, Кролевеччини, Путивльщини і Буринщини!

Сьгодні ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ю річницю виведення військ з Афганістану.

Подвиг учасників бойових дій – це приклад справжнього, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

В цей день ми віддаємо данину поваги усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося стати учасниками бойових дій в Афганістані та інших “гарячих” точках планети.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих. Дякуємо всім, хто віддав свій молодий час війні в Афганістані, тим, хто завжди приходив на допомогу побратимам, матерям і дружинам, які чекали своїх героїв вдома.

Від себе особисто та депутатського корпусу Конотопської районної ради щиро бажаю кожному з вас, шановні учасники бойових дій на території інших держав, здоров’я, достатку, злагоди в родинах, щастя, добра і миру.

З повагою

Голова                                  Віктор БИК

Перейти до вмісту