Новини

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата виведення військ з Республіки Афганістан – 15 лютого – стала днем ушанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. Нині, у 33 річницю тієї незабутньої події, український народ віддає данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

15 лютого у місті Конотоп, біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам на території Скверу афганців, відбувся мітинг-реквієм, за участі ветеранів Афганістану, голови Конотопської районної ради Віктора Бика, голови Конотопської районної державної адміністрації Олександра Бобровицького, керівництва об’єднаних територіальних громад району, представників громадських організацій, духовенства.  

Звертаючись до ветеранів Афганістану, представники влади у своїх промовах засвідчили шану і повагу мужнім землякам, яким довелося нести нелегку військову службу у гарячих точках планети. 

Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Пам‘ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Відповідно до розпорядження голови Конотопської районної ради Віктора Бика, за вагомий внесок у військово-патріотичне виховання молоді, формування готовності до захисту Вітчизни, сприяння зміцненню обороноздатності України та з нагоди 33-ї річниці виведення військ з території Афганістану, грамотами Конотопської районної ради нагороджено учасників бойових дій: Рубльову Віру Олександрівну, Кудрю Юрія Петровича, Хімченка Анатолія Миколайовича, Борсяка Степана Леонідовича.

Перейти до вмісту