5 сесія 8 скликання (12.02.2021)

Звернення

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Конотопської районної ради до голови Сумської обласної державної адміністрації щодо включення об’єктів реконструкції та будівництва до фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку

 

До депутатів Конотопської районної ради звертаються представники новостворених громад Конотопського району щодо включення об’єктів реконструкції та будівництва до фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Створення Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) є однією з умов прискорення соціально-економічного розвитку регіонів України, відхід від старої практики фінансування виключно будівництва нових об’єктів, передусім бюджетної сфери, які домінували в переліках фінансування за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів, субвенцій на соціально-економічний розвиток окремих територій, державних цільових програмах.

На сьогодні в області проходить відбір проектів ДФРР. Просимо Вас не залишити без уваги проекти Конотопського району, так як ці проекти дуже важливі для новостворених громад та для подальшого розвитку території взагалі.

Перелік проектів додається.

Звернення

прийнято на п’ятій сесії

Конотопської районної ради

восьмого скликання від 12.02.2021

Перейти до вмісту