5 сесія 8 скликання (12.02.2021)

Про перерахування залишків коштів, що утворилися на кінець бюджетного періоду на рахунках ..

Image

ПРОЕКТ

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

П'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

12.02.2021

Про перерахування залишків коштів,

що утворилися на кінець бюджетного

періоду на рахунках районного

бюджету Путивльського району

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України, статті 43, пункту 62 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», враховуючи інформацію фінансового органу ліквідованого Путивльського району, який увійшов до складу Конотопського району районна  рада

вирішила:

 

  1. Перерахувати залишки коштів загального фонду бюджету, що утворилися на кінець бюджетного періоду районного бюджету Путивльського району в сумі 960521,19 гривень до загального фонду районного бюджету Конотопського району.

2. Перерахувати залишки коштів спеціального фонду бюджету, що утворилися на кінець бюджетного періоду районного бюджету Путивльського району, а саме:

відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва у сумі 23,50 гривень до спеціального фонду бюджету Новослобідської сільської територіальної громади та у сумі 4226,36 гривень до спеціального фонду бюджету Путивльської міської територіальної громади;

повернення довгострокових кредитів наданих індивідуальним забудовникам житла на селі у сумі 3425,0 гривень до спеціального фонду районного бюджету Конотопського району .

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

Голова                                                                                            Віктор БИК

Перейти до вмісту