Новини

У Конотопському районі привітали військових

ImageВ Україні 14 жовтня має довготривалу уславлену історію: це День козацтва, Української повстанської армії, а з 14 жовтня 2014 року – офіційне державне свято – День захисника України. Саме в свято Покрови Пресвятої Богородиці українці славлять своїх захисників.

З нагоди величних свят, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і т.в.о. голови районної державної адміністрації Тетяна Шерудило привітали особовий склад Конотопського об’єднаного міського військового комісаріату, представників військової частини А3548, 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, 36-го шляхо-відновлювального загону державної спеціальної служби транспорту, учасників ООС із Днем захисника України.

“Шановні наші захисники!  Висловлюємо щиру вдячність вам за те, що ви своє життя присвятили найпочеснішому обов’язку — захисту Батьківщини. Ви добре знаєте, що таке дисципліна, відповідальність, пунктуальність, готовність стати до бою в будь-яку хвилину. Наказ командира для вас — понад усе. Дякуємо за вашу мужність, відданість. Завдяки вам на мирних територіях вирує життя.  У цей нелегкий час для України  бажаємо нашим військовослужбовцям, які захищають спокій України, козацького здоров’я, миру благополуччя та радості. Щоб ваші сила та мужність завжди базувалися на любові та підтримці рідних», – побажали очільники району.

З нагоди свята Анатолій Боярчук та Тетяна Шерудило відзначили кращих військовослужбовців почесними грамотами, памʼятними нагрудними знаками, відзнакою та медалями.

 Тож нехай усі святкові побажання про мирне щасливе життя у власній вільній державі якомога швидше стануть реальністю, а прагнення служити Україні, дбати про її розбудову та захист стане справою честі та життя кожного.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту