Новини

Цьогоріч команда з Конотопщини взяла участь у 5-му ювілейному чемпіонаті України з хокею на роликах

Image Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

12 вересня 2020 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук та т.в.о. голови Конотопської райдержадміністрації Тетяна Шерудило взяли участь в урочистому відкритті громадського майданчика для хокею на роликах в мікрорайоні «Русанівка» (м.Київ).

У рамках проведення заходу цього ж дня на новому хокейному майданчику розпочався 5-й ювілейний чемпіонат України з хокею на роликах. Поряд з командами Києва, Харкова, Одеси, Луцька та Українки у першій грі Чемпіонату взяла участь і команда з Конотопщини «Конотоп».

– Ми дуже вдячні президенту Української федерації хокею на роликах Андре Поддубни за запрошення. Маємо надію, що наша плідна співпраця продовжиться і у майбутньому, – висловили сподівання Анатолій Боярчук і Тетяна Шерудило.

В рамках проведення дня фізичної культури та спорту в населених пунктах району відбувся ряд спортивних заходів: футбольні матчі, спортивні ігри, легкоатлетичні забіги.

Image

 

Image

 

Image

Перейти до вмісту