Новини

Конотопщина відзначила 77-у річницю вигнання нацистів

Image У вересні 2020 року Конотопщина відзначає 77-у річницю вигнання нацистів.

В населених пунктах району відбулися урочистості, під час яких керівництво району та жителі населених пунктів вшанували пам’ять воїнів, які загинули у боях за рідний край; мільйонів людей, які постраждали від дій нацистів; героїв-ветеранів Другої світової війни, які дожили до наших днів та є прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.


11 вересня 2020 року заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова та т.в.о. голови Конотопської районної державної адміністрації Тетяна Шерудило у селах Кошари та Дептівка поклали квіти до братських могил солдатів Другої світової війни та висловили вдячність ветеранам за героїзм та жертовність, а ще побажали, щоб на українській землі настав такий бажаний мир і спокій.

Театралізовані образи, представлені Ольгою Назаренко, Тетяною та Марією Новак, Іриною Слизькою, Ольгою Лищенко, Катериною Дробязко допомогли відтворити атмосферу епохи, а вокальні номери у виконанні Івана Наталича, Ігоря Карнауха, Віктора Білевщука та Ірини Нечипуренко підкреслили сумно-ліричну настроєність заходів.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню Конотопського району від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі війни ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту