34 сесія 7 скликання (20.12.2019)

Про передачу міжбюджетного трансферту щодо обслуговування дітей та осіб з інвалідністю …

                                     Image                     

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

Конотоп

20.12.2019

Про передачу міжбюджетного

трансферту щодо обслуговування

дітей та осіб з інвалідністю

Конотопського району у 2020 році

 

З метою забезпечення реабілітації дітей та осіб з інвалідністю Конотопського району у Центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Конотопської міської ради Сумської області у 2020 році відповідно до підпункту 5 пункту 2 статті 101 Бюджетного кодексу України та керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Передати з загального фонду районного бюджету Конотопського району бюджету Конотопської міської об’єднаної територіальної громади міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції на проведення видатків щодо обслуговування дітей та осіб з інвалідністю Конотопського району у 2020 році Центром комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Конотопської міської ради Сумської області в сумі 90000 (девяносто тисяч) гривень.

2. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Конотопської міської ради Семеніхіним А.Ю. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

Голова                                                   А.БОЯРЧУК

 

Ірина Заїка 6 62 90

Надіслано: до протоколу – 1,  постійній  комісії  з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я  та соціального захисту – 1, Конотопській районній державній адміністрації – 1, управлінням Конотопської РДА: соціального захисту населення – 1, фінансовому – 1, відділу  економічного розвитку і торгівлі Конотопської РДА – 1, Конотопській міській раді – 1.                                                                 

                                                          

 

                                                            

 

Перейти до вмісту