34 сесія 7 скликання (20.12.2019)

Про передачу міжбюджетного трансферту на утримання комунального закладу «Конотопська міська …

                                     Image                     

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

Конотоп

20.12.2020

Про передачу міжбюджетного

трансферту на утримання комунального

закладу «Конотопська міська

рятувально-водолазна служба»

 

Відповідно до положень статтей 101, 104 Бюджетного кодексу України та керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила: 

1. З метою забезпечення надання послуг рятувально-водолазної служби в 2020 році щодо оперативного проведення пошуково-рятувальних робіт на водних об’єктах району  передати з загального фонду районного бюджету Конотопського району міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування, а саме на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба» з районного бюджету Конотопського району  бюджету Конотопської міської об’єднаної територіальної громади   в сумі  80000 (вісімдесят тисяч) гривень.

2. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Конотопської міської ради Семеніхіним А.Ю. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

Голова                                                                       А.БОЯРЧУК

 

Андрій Сахно  (05447) 6 64 57

Надія Кривченко (05447) 6 61 79

Надіслати: до протоколу-2, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики -1, фінансовому управлінню-1, відділу економічного розвитку і торгівлі  Конотопської РДА -1, Конотопській міській  раді – 1.    

Перейти до вмісту