Новини

Вітання голови районної ради А.В.Боярчука до Дня місцевого самоврядування

ImageСьомого грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів рад усіх рівнів, які вболівають за проблеми України, дбають про її розквіт і зростання.

Цей день у своєму роді є професійним святом для кожного з нас, бо в основі самоврядування є народовладдя, бо кожен з нас є учасником суспільного життя своєї громади. Без перебільшення, від кожного з нас залежить те, якою стане Україна завтра.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію, адже ми з Вами робимо спільну справу — розбудовуємо Конотопський район, наші села, робимо життя його жителів кращим, працюємо задля їх добробуту.

Хочу побажати працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам рад усіх рівнів міцного здоров’я, добра, благополуччя, родинного затишку та спокою, любові й наснаги, витримки, оптимізму та миру у нашій країні.

Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розквіту територіальних громад, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху зміцнення авторитету нашої держави.

Нехай ваша професійність і досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку Конотопського краю.


Перейти до вмісту