Новини

Відкриття операційного блоку травматологічного відділення після ремонту

Image21 листопада 2019 року у КНП «Конотопська центральна районна лікарня імені академіка Михайла Давидова» відбулося урочисте відкриття після  ремонту  операційного блоку травматологічного відділення.

У заході взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Микола Горбенко, директор ТОВ «Вітчизна» Сергій Чижик, керівництво міської ради, керівництво та персонал ЦРЛ.

Фінансування ремонтних робіт та закупівля меблів здійснювалось за рахунок коштів ТОВ «Вітчизна» та благодійного фонду «Технологія», яким опікується Світлана Єрьоміна, а нове медичне обладнання для операційної  придбано за  власні кошти керівника даного підприємства Чижика Сергія В’ячеславовича.

Звертаючись до присутніх голова районної ради Анатолій Боярчук подякував лікарям за нелегку роботу і побажав, щоб комфортні умови праці допомагали їм виконувати головний свій обов’язок – лікувати людей та  наголосив, що «травматологія – це той напрямок, де якість наданої допомоги та підтримка життєдіяльності в екстрених випадках залежить саме від створених належних умов лікування: приміщення, устаткування і т.д. Здоров’я наших громадян – одна з головних турбот влади і суспільства».

В свою чергу, завідувач травматологічного відділення Іван Ярмош подякував меценатам за благодійну допомогу у створенні належних умов для якісного лікування хворих.

 

Image

 

Image 

Image 

Перейти до вмісту