Новини

Привітали працівників газового господарства з професійним святом

ImageУ неділю, 8 вересня, професійне свято відзначають працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості – люди, які роблять наше життя сучасним, зручним і комфортним.

Стабільність, безперебійність та безпеку газопостачання споживачам забезпечує Конотопське відділення АТ оператор газорозподільної системи «Сумигаз», що обслуговує Конотопський район і м.Конотоп, а також сусідні міста і райони області.  

Напередодні свята голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Микола Горбенко завітали на урочистості у Конотопське відділення АТ «Сумигаз», де щиро привітали трудовий колектив газовиків району на чолі з начальником Олегом Філоновим.

Людям, хто пов’язав свою трудову діяльність з цією нелегкою працею, керівники району побажали міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, великого щастя та невгамовної енергії.

За сумлінне виконання професійних обов’язків, досягнуті успіхи в роботі, відданість справі та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості кращим працівникам галузі очільники району вручили грамоти голови Конотопської районної ради і голови Конотопської районної державної адміністрації.


Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту