Новини

В Конотопському районі відбулась педагогічна конференція

ImageТрадиційно старт кожному новому навчальному року у Конотопському районі дають методичні активи та серпневі конференції педагогічних працівників – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи  педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками та враженнями.      

Цьогорічна серпнева конференція пройшла  29 серпня 2019 року за участі керівництва району, педагогів, голів профспілкових організацій,  у районному будинку культури на тему: «Концепція «Нова українська школа: перші кроки реалізації в системі освіти Конотопщини та пріоритетні завдання на 2019 – 2020 навчальний рік».

 У рамках реалізації основних засад Концепції «Нова українська школа» визначено стратегічні пріоритети розвитку регіональної освіти, шляхи їх реалізації та конкретизувалися завдання для кожної категорії педагогічних працівників на новий 2019-2020 навчальний рік.

Присутні в залі переглянули відео звіт начальника відділу освіти Конотопської райдержадміністрації Микола Вербняка про підсумки роботи освітян району за минулий навчальний рік і ознайомились з завданнями на 2019/2020 навчальний рік. Наскрізними аспектами виступу стали: надання якісних освітніх послуг, успішна реалізація оновлених навчальних програм, виважена кадрова політика, покращення матеріально-технічної бази.

Заступник голови районної ради Ірина Клігунова і заступник голови райдержадміністрації Тетяна Шерудило привітали освітян з початком нового навчального року, подякували за плідну працю та підготовку до нового навчального року в умовах Нової української школи, побажали всім міцного здоров’я, закликали до активної роботи та відзначили кращих педагогів району та колективи освітніх закладів за якісну підготовку до нового 2019-2020 навчального року та творчий підхід до реалізації завдань Концепції Нової української школи грамотами голови Конотопської районної ради та голови Конотопської районної державної адміністрації, а також подарункові сертифікати.

Районна серпнева конференція пройшла у форматі афілійованої (не) конференції EDCamp.

Учасники зібрання мали можливість поспілкуватися та набути нового педагогічного та життєвого досвіду на 5-ти платформах: «Платформа інновацій «STEAM – освіта в освітньому процесі», «Правова платформа «Я маю право», Платформа «Інклюзія як невід’ємна складова НУШ», психологічна платформа «Щасливе вчителювання», Платформа Позашкілля «Генеруй енергію –випромінюй щастя!».

Підсумком заходу стали позитивний настрій та прагнення до нових  звершень на освітянській ниві.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту