Новини

Вітання голови районної ради А.В.Боярчука до Дня Знань!

ImageШановні педагоги, учні та батьки!

  Щиро вітаю всіх із прекрасним святом першого дзвоника – із Днем знань!

  У цей день радість і хвилювання знову переживають і ті, кого відділяють від школи десятиріччя, і ті, кого вересень покликав до неї вперше.

  Нова українська школа гостинно відчиняє двері для маленьких школярів Конотопського району.

  Віднині вперше першокласники сядуть за парти і помандрують в країну знань. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів, мріяти, адже мрії обов'язково здійснюються.

  А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої. Бажаю вам ставати ще кращими, сильнішими та успішнішими людьми.

  А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог. Шановні вчителі! Зичу вам натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

  Батькам зичу терпіння, взаєморозуміння, взаємоповаги.

  Бажаю усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

  Здоров’я вам, тепла , любові  й миру!

Перейти до вмісту