Новини

В Конотопському районі відкрили центр дозвілля

Image 28 липня 2019 року в Конотопському районі, а саме в с.Козацьке Бочечківської ОТГ відбулось відкриття центру дозвілля. Яскравим елементом якого є світловий фонтан, що став окрасою села та покликаний приносити прохолоду в літній день та радість дітям.

У заході взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Микола Горбенко, керівництво Бочечківської ОТГ та голова правління ТОВ АФ «Козацька» Віктор Гала, який зробив чудове місце для відпочинку не тільки дітей, але й дорослих.

На думку керівництва громади відкриття центру дозвілля для молоді стане черговим кроком на шляху до оновлення та процвітання села, покращення добробуту громади.

На святі кожен міг знайти для себе щось цікаве, а саме: насолодитися різноманітною концертною програмою, взяти участь у спортивних змаганнях та посмакувати українськими стравами. Не лишилися без уваги і наймолодші учасники,на них чекав новозбудований дитячий майданчик.

В майбутньому планується довкола фонтана провести озеленення, яке підкреслить красу новоствореної зони відпочинку  села Козацьке.

Новий центр культури і дозвілля – це нове бачення розвитку культурного осереддя в умовах реформи децентралізації. Фактично, це м’який перехід від звиклого для минулих років будинку культури до комплексної сільської культурної зони нового типу відпочинку. Суть полягає в тому, щоб Центр став місцем, яке приваблюватиме, як дітей, так і дорослих.

Image

 

Image 

Image 

Перейти до вмісту